Ha estat una temporada amb molts entrebancs. Amb molts canvis d’horaris en els entrenaments amb motiu de les restriccions perimetrals, toc de queda, aturada en les competicions i un llarguíssim etc. Tot i així podem dir que el club no para de crèixer en quantitat i en qualitat.

Aquesta temporada passarà a la història per rebre un grup enorme de noies que s’han decidit a voler jugar a hoquei. Noies d’entre 12 i 19 anys que han portat una bossa ben gran d’il·lusió al club. Això fa que el club tingui hoquei femení amb vistes de federar-lo i tenir-los competint per tot Catalunya la temporada vinent, al que es suma a l’Hoquei Adaptat, que també va creixent i possiblement també poguem federar algun equip per la temporada 21/22. I pel que fa a la base tenim més equips que mai, amb totes les categories complertes menys la Junior. Amb dos equips senior masculins, on el 1ª Catalana s’ha quedat ben aprop de l’ascens, però segur que ho tornaran a intentar.

També amb la novetat d’última hora que diversos jugadors de categoria Juvenil s’han volgut sumar al projecte vallenc.

Més enllà dels números i de veure que anem creixent i fent passos de gegant cada temporada que passa, el club segueix respectant el seu segell d’identitat pròpia. Amb una base d’entrenadors que tenen clar on pertanyen, que tenen clar el sistema d’entrenaments i que ajuden a nodrir de conceptes als jugadors del club, però el més important és que els ajuden a crèixer com a persones, donant la importància que es mereix a ajudar-los a reflexionar quina és la millor manera de comportar-se en una pista d’hoquei. Fet que de ben segur ajuda a reflexionar també en com fer-ho fora de la pista. 

El projecte que va començar fa 4 anys amb una metodologia innovadora, segueix amb pas ferm cap a la consolidació i amb moltes ganes de seguir ajudant a tots els membres de la comunitat de l’HC Valls a ser feliços compartint camí, i ajudant a crear records per a un futur. Amb noves perspectives de que millorin les instal·lacions on passem moltes hores, mantenim l’esperança de seguir pedalant fort tots plegats.

Moltes gràcies família de l’HC Valls

Seguim!

Bon estiu i fins la propera temporada