Després d’any i escaig d’aturada per la situació que a tots ens ha tocat viure, arriben molt bones notícies. Hem trobat molt a faltar el Prudencio, el Francisco, el Jordi Mañé, la Loli, el David, i un llarg etc.

L’alegria que desprenen, les abraçades i les ganes de viure que contagien. No parlem de passades amb l’stick, ni de gols o assistències. Parlem d’estar dins un recinte fent una activitat que els encanta.

Quelcom que et fa recordar, que donem moltes coses per enteses. Que obviem el que és realment important, i ells s’encarreguen de recordar-nos sempre que ens veiem.

Per fi doncs, aquest divendres al matí, el gran equip d’Hoquei Adaptat torna a agafar l’stick i a cridar amb alegria…hockey hockey hockey!!!

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Ginac, l’Hoquei Club Valls gaudeix de fa 3 anys d’aquest magnífic projecte que beneficia ambdues entitats.

A més, ja estem pensant en poder crèixer dins d’aquest àmbit i poder anar donant més recursos als autèntics protagonistes, els jugadors, per a poder disfrutar encara més d’aquesta activitat que tan els agrada.