Aleví

La Salle Bonanova vs HC Valls

L’equip Aleví es desplaçava a Barcelona per donar el tret de sortida als partits de cap de setmana del equips del club. L’HC Valls feia acte de presència a les 11:00 del matí a l’escola La Salle Bonanova de Barcelona per fer un autèntic recital d’hoquei ofensiu. Els jugadors van disfrutar de valent, de molta superioritat en el joc, i de poder practicar els conceptes entrenats.

Col·laborant plegats per crear ocasions clares de gol, així com de viure també ocasions de gol en contra. Un partit molt divertit pels jugadors, i també pels espectadors, que no van tenir temps d’avorrir-se ni un son segon del partit. L’equip ha fet una magnífica temporada, i ara no ha acabat la competició, ja que sense saber-ho aquest grup de jugadors s’ha classificat per jugar unes eliminatòries de la Copa.

Al no donar importància a les classificacions se’ns escapen aquestes coses, però són sorpreses grates que ens emportem, i de ben segur augmenten l’autoestima i el reconeixement de les coses ben fetes enorgulleix l’equip. Felicitats nois!