El primer equip del Valls rebia al Vilar al CN Reus Ploms, en partit aplaçat de la primera jornada. Per tant els de l’Alt Camp debutaven a casa en la nova temporada 20/21.

Després d’un partit molt mogut la setmana anterior davant el mateix equip els vallencs van tornar-se a imposar en joc i també a nivell de resultat. Això si, els reusencs es van avançar en el marcador per 0-2 i 1-3, però abans de finalitzar la primera part els locals van aconseguir eixugar els dos gols d’avantatge visitant. 

Només iniciar la segona meitat, els vallencs van posar-se per davant i tot feia pensar que el partit es trencaria i acabaria amb un resultat abultat. Després d’aconseguir un avantatge de 3 gols (7-4), els reusencs aconseguien amb molta efectivitat mantenir-se dins del partit i amb opcions fins al final. Al final però els vallencs van imposar-se per 8-6 i compten els dos partits jugats fins ara per victòries.

Diumenge a les 19:45h  l’equip juga a La Bordeta, Lleida per jugar un partit amb un rival complicat. El partit es podrà veure en directe, ja que els lleidatans accepten públic.