L’equip torna a somriure damunt una pista d’hoquei

CEH Olímpic Reus vs HC Valls METSO

Van jugar: Eric Rubio (P), Ian Espuny, Ishak Bouda, Ilyas Bouda, Lucas Bueno i Eneko Barruz.

Després de molts mesos els jugadors de la categoria Infantil va poder tornar a gaudir de la competició novament.

Ho farien a la nova pista del Cèlia Artiga, una escola de Reus on disputa els seus partits el nounascut CEH Olímpic de Reus.

Els jugadors vallencs van sortir mig aturdits a la pista, després de tants mesos de competició. Barrejat amb que el nou parquet instal·lat fa poc temps, relliscava molt per als jugadors vallencs.

Tot i la limitació en el patí dels jugadors de l’Alt Camp, a mida que avançava el matx anaven evolucionant i es van poder veure bones jugades dels visitants.

Tanmateix els joves jugadors de l’Infantil van saber adonar-se dels problemes que estaven tenint en la fase ofensiva. A la mitja part pronunciaven les paraules de “la bola ens dura massa poc i la pista és molt gran per defensar”.

Això va fer encendre una llumeta a l’equip i va començar a aprofitar millor els espais per generar ocasions a la porteria rival. En un final molt igualat els jugadors van poder disfrutar d’un partit emocionant fins al final.

La propera setmana l’equip ja tornarà a estar al complet, ja que Nil Solanes, que estava de baixa per lesió s’incorporarà de nou amb els seus companys i gaudirà de tornar a jugar a hoquei.

Pots trobar les imatges del partit fent click aquí