Van jugar: Mario Ortoneda (P), Gerard Pujol, Xavi Díez (2), Aleix Català (1), Aleix Cid (1), Arnau Sabaté (1), Jordi Saldaña, Àxel Claesen, Imad El Hamdaoui.

Resum del partit disputat dissabte passat a la pista del Vilar de Valls.

El primer equip de l’HC Valls rebia en dissabte en l’únic partit al Vilar en tota la tarda. A priori l’equip local era superior als vendrellencs, que visitaven la pista del Vilar amb ganes de donar guerra. I així va ser.

En un inici entrebancat pels locals, no van poder manifestar la seva superioritat en el joc. Només una bona sortida al contraatac i una gran execució de Xavi Díez, avançava als locals en el marcador. Però ràpidament els penedesencs igualaven el matx.

Poc abans d’arribar al descans els locals anotaven dos gols seguits i deixaven un bon coixí per afrontar la segona part (3-1).

En l’inici de la segona part, Aleix Cid anotava el 4-1 i tot feia pensar que els locals no tindrien massa problema per endur-se el matx. Però els del Vendrell no van abaixar mai els braços i van mantenir-se sempre amb opcions. Van marcar el 4-2, però també veien com en el tram final Arnau Sabaté aprofitava una contra per marxar altre cop de tres gols en el marcador.

Es repetia el guió anterior acostant-se altre cop amb un inquietant 5-3. Que semblava enterrar Aleix Català amb la transformació d’un penal (6-3) a maca de tres minuts per al final.

Però els joves jugadors visitants es van encaparrar en fer tremolar els líders de la categoria, i amb dos gols seguits van situar-se a només un gol de rascar un puntet, a poc més d’un minut per finalitzar el partit.

L’agonia encara va ser major en la última jugada, quan els vallencs van rebre una expulsió i els visitants van treure el porter per situar un jugador de pista. Així es va finalitzar el partit, amb un 5 contra 3 en una falta a l’angle inferior de la porteria de Mario Ortoneda.

Al final victòria patida i valorada per la parròquia local. Aquest proper dissabte l’equip es desplaça a Reus per jugar contra un dels rivals directes i més poderosos del grup, el Reus Deportiu, que també compta els seus partits per victòries.

El partit es podrà seguir pel Canal de Youtube de l’HC Valls i també pel del Reus Deporitu. (Dissabte a les 19:30h).

Aquí pots recuperar el partit complet, emès en directe pel canal de Youtube del club.