El Pau com a organitzador i entrenador, l’Isaac i el Muro com a porters participants.

Com a integrants del projecte ERASMUS Programme anomenat OK Porters, una expedició vallenca va viatjar fins a Itàlia per participar en un stage organitzat pel Follonica Hockey.

L’objectiu d’aquest programa és crear una guia d’entrenament de porters que serveixi als entrenadors alhora de tenir més recursos i poder ajudar als qui ocupen aquesta posició.

El Pau, que va ser l’organitzador d’aquesta expedició, es va endur amb ell l’Isaac i l’Eric, conegut carinyosament al club com a ‘Muro’.

El Pau, l’Isaac i el Muro de camí a Itàlia

El viatge va constar d’una sèrie d’entrenaments, partits i ponències que van encabir-se en 5 dies molt intensos. De dimecres a diumenge, els nostres porters van compartir experiències amb nova gent, veient noves formes d’entrenar i compartint la nostra metodologia per a posar en comú el coneixement sobre l’entrenament de porters, un apartat molt específic del nostre esport.

Aquest és el grup de porters amb els quals van compartir vivències durant 5 dies.

Tan els va agradar als italians, els exercicis i les idees del Pau, que l’entrenador del primer equip del Follonica li va demanar que entrenés els porters de la màxima categoria italiana.

És a dir, que el Pau de cop i volta es va veure entrenant el porter de la selecció italiana.

L’Staff que es va encarregar d’organitzar l’esdeveniment a Follonica

A banda de tota la feina feta a pista, els tres vallencs van gaudir de nombroses experiències. Van estar en un càmping, dormint en un bungalow, els tres sols, i sobretot van menjar molta pasta i pizza. També va haver-hi temps de fer una mica de turisme.

El Muro a la torre de Pisa

Anècdotes que tindran per explicar durant molt de temps. Records magnífics viscuts gràcies a l’hoquei i gràcies a l’HC Valls. Aquest és el nostre gran èxit.