L’Hoquei Club Valls desenvoluparà un projecte (OK-Porters) sobre l’entrenament específic de porters com a part del programa de la Comissió Europea “Erasmus+ Sport”.

OK Porters és un projecte que té com a objectiu millorar les habilitats d’ensenyança dels entrenadors dedicats a la porteria d’hoquei patins. El projecte està liderat pels següents clubs/associacions de diferents països d’Europa:

-Follonica Hockey
-Pro Hockey Lab (Associació)
-HC Valls
-Sport Alenquer e Benfica
-CE Virgen de Europa.

OK Porters és un estudi en el que es sistematitza el coneixement, es posa en pràctica i s’aprèn els uns dels altres. Permet als entrenadors viatjar i conèixer les experiències dels altres clubs per l’intercanvi de coneixement, realitzant així mateix entrenaments i evaluacions conjuntes als porters. Els porters de cada club participaran en un mètode de formació comú, coneixeran a altres porters de la seva edat d’altres països europeus, deixant per un moment de banda, el rol solitari al que estan acostumats.

El director esportiu de l’HC Valls, Roger Molina, és el principal propulsor de la iniciativa i ell mateix i els altres entrenadors de porters del club, Pau Fernández i Gerard Montes seran els representants del club a les trobades que es realitzin.

Enhorabona a tots els integrants del club per l’èxit que representa la aprovació d’un projecte europeu d’aquestes dimensions.