La tradició a Valls fa que molts s’acostin al bàsquet, al futbol i als castells quan ets petit. Però desde fa uns anys els patins i els sticks han començat a formar part del modus vivendi de la localitat.

L’hoquei és un esport que fa que es desenvolupi més la psicomotricitat per sobre d’altres esports, ja que la coordinació de jugar amb una bola que l’has de tocar amb un stick, i a sobre fer-ho mentre patines, no és feina fàcil.

A més, un cop es tenen aquestes capacitats bàsiques és un esport on s’incentiva la creativitat i la intel·ligència tàctica. Continuament s’han de trobar sol·lucions a gran velocitat, ja que és un joc molt dinàmic.

Tots aquells que estiguin interessats en provar-lo, poden venir els divendres a la pista del Vilar, a les 17:30h. Un entrenador estarà a la porta de baix per recollir els nens i pujar-lo a pista.

Si no teniu patins, al club en tenim d’iniciació per a que puguis provar. Un cop estiguis convençut a seguir, també tenim patins per vendre, per 40€. Els mateixos que trobaràs a una botiga, per 70€.

A més, tindràs 2 mesos gratuïts, per venir als entrenaments i decidir si vols seguir amb l’hoquei. Un cop hagi transcorregut aquest periode de prova, la mensualitat a pagar serà de 30€.

Cada any comencen més nens nous a jugar a hoquei a Valls. També fem trobades amb d’altres clubs per anar jugant partidets i que es puguin anar provant les coses apreses durant els entrenaments.

Us hi esperem!