El Masgo és una autèntica institució del nostre club. L’etern capità que hi és desde l’inici.

Aquesta temporada ha decidit pujar el peu de l’accelerador. Baixar el ritme, però seguir disfrutant del club. Per tant no t’espantis, el seguiràs veient per la pista del Vilar. Vindrà a entrenar i a compartir temps amb els seus companys que tant l’admiren, però sense el compromís que implica estar cada cap de setmana exigit per la competició.

El capità sempre ha estat un exemple per tothom. Pels més petits, sens dubte. Mai li han vist un mal comportament a pista. Però cal destacar que ha estat sempre un exemple pels seus companys i cos tècnic. És molt difícil aconseguir el que ha aconseguit el “capi”. Demostrar amb fets tots els bons valors que impliquen l’esport. Molts cops presumim de valors, però a vegades caiem en el perany d’actuar incoherentment amb el que promovem. El Masgo és impecable en aquest sentit i és una inspiració constant per a tots els que el rodegen.

Com a jugador no cal descriure’l. Possiblement estiguem parlant del jugador més elegant de la història del club. Amb un patinar harmònic i una classe molt pròpia. Diuen les males llengües que no juga amb barret de copa perquè el fa suar més del compte, sinó li aniria a la perfecció per representar la seva elegància. 

Per sort, et seguirem tenint entre nosaltres, tot i no veure’t competir amb tanta freqüència. 

Gràcies per tot el que representes, etern Masgo!

Tots els gols del Masgo en la temporada de l’ascens. Una delícia