Juvenil

Van jugar: Isaac Roig (P), Nil Solanes, Lucas Bueno, Ilyas Bouda i Ian Espuny.

Els jugadors vallencs com sempre afrontaven el partit amb els jugadors justos. Com és col·loquialment conegut, 4 i el de la guitarra. I veien com el Claret venia al complet amb 8 jugadors de pista i el porter. A més eren grans, ja que són juvenils i en algún cas pot haver-hi fins a 3 anys de diferència amb els nostres jugadors, que són tot infantils menys l’Isaac, el porter. 

Això no va fer encongir els nostres jugadors, que desde el primer moment van demostrar el seu bon hoquei, i van fer-se amos i senyors del partit. Hoquei ofensiu, desvergonyit i amb moltes ganes de crear ocasions i de tenir la bola. A mesura que avançava el partit l’equip va anar millorant el seu rendiment i es va acabar la primera part havent vist molt bon hoquei, encadenant jugades molt boniques per part dels vallencs. 

En la segona part el guió va ser diferent, ja que es van desafiar als jugadors a agafar rols als que no estan acostumats, per anar pràcticant conceptes que ampliin el seu ventall de recursos alhora d’atacar i posicionar-se en pista. Això va fer que n o es veiés tanta superioritat vallenca, però probablement va ajudar en una petita part a la comprensió del joc dels nostres.