Aquí pots veure el partit sencer que va disputat l’equip del 3a Catalana de l’HC Valls.

Van jugar: Pau Fernandez (P), Jordi Antolí (1), Jordi Sanxis, Jordi Saldaña (1), Imad El Hamdaoui (1), Pere Roig, Nil Roquet-Jalmar i Isaac Roig (P).

CHP Mollerussa 12-3 HC Valls

L’equip d’Àxel Claesen es desplaçava a terres lleidatanes per disputar el seu tercer encontre aquesta temporada. La previsió feia pensar que el partit seria molt desigualat, ja que els locals tenen jugadors a les seves files que tenen molta qualitat i que fins i tot han estat lluitant per ascendir a OKLliga.

De fet, Eduard Pinyol, autor de 6 gols ens deixa una Masterclass d’elegància en el seu joc i en el seu comportament. Apostant per un projecte molt similar al proposat en el nostre club.

És un plaer trobar gent que s’estima tan el seu club com te l’estimes tu. I això mateix van fer els nostres jugadors de Tercera. Fer una primera part espectacular, parant totes les jugades trenades pels locals i destacant moltíssim en defensa, i en la sortida de pressió proposada pels locals.

L’equip ha millorat molt en aquests aspectes del joc, i es va poder veure un molt bon partit dels vallencs. En la segona part l’equip va encaixar dos parcials molt durs de 4 gols consecutius que feia trencar el partit i que el marcador acabés sent més exagerat del que es mereixien els homes d’Àxel Claesen.

Destacar el debut del porter juvenil Isaac Roig, que va gaudir de 15 minuts i va mostrar molt bon nivell. Així com la resta dels seus companys, que tot i perdre de molt en el marcador, mai van baixar els braços i sempre van seguir proposant a pista l’hoquei en el que creuen.

Aquest proper cap de setmana l’equip descansa, tot i que la il·lusió i les ganes de seguir entrenar junts segueixen intactes.

Hem de lamentar la nota negativa, del tracte arbitral, que tot i ser la sisena categoria sènior, els jugadors es prenen la competició amb la màxima il·lusió. I a vegades no són tractats amb el respecte que mereixen. Ens al contrari, són víctimes en aquest cas del col·legiat que va escriure coses a l’acta arbitral per tal de perjudicar nois, dels quals hi ha una història d’esforços i sacrificis darrera de cada un d’ells.

Malgrat tot, ningú els treurà la il·lusió de seguir practicant l’esport que més s’estimen, i en el club que més creu en ells.