L’Aleix Cid va tenir una actuació destacada en el partit jugat a Riudoms.

Fes click aquí per veure totes les fots del matx.

1a Catalana 2B

CP Riudoms 4-4 HC Valls

Van jugar: Isaac Roig (P), Gerard Pujol (1), Aleix Català, Àxel Claesen (1), Xavi Díez, Imad El Hamdaoui, Arnau Sabaté (1), Aleix Cid (1), Jordi Antolí i Jordi Sanxis.

Aquí pots veure el resum del partit

L’equip disputava l’última jornada de la primera fase a la pista del Riudoms. Un rival que es jugava accedir a la segona fase si guanyava el seu partit i es donaven dos resultats en altres partits. Els vallencs amb la feina feta anaven amb ganes de jugar un bon partit, i encara arrastrant les baixes per sanció del Pau i el Jordi, i en aquest cas amb la important baixa del nostre porter Mario, que es trobava a Madrid fent examens pels seus estudis. Així doncs la gran novetat de la cita era que davant la sanció del Pau i la baixa del Mario, el porter seria l’Isaac Roig, encara en categoria Juvenil, amb només 16 anys, debutant amb el primer equip. L’inici del partit no podia ser més bo. 5 minuts de domini total, on els vallencs van dibuixar ràpidament un 0-2 al marcador, i amb ocasions per augmentar l’avantatge. Però un cop passada la franja dels 10 minuts transcorreguts, l’equip va canviar dràsticament i va passar a ser dominat per un Riudoms amb ganes d’esgotar qualsevol possibilitat de poder accedir a la següent fase, guanyant el seu partit. A la mitja part doncs, s’arribava amb un capgirat 3-2 pels locals, i amb males sensacions en el joc pels vallencs.

Els gols del partit

A la segona part però va sortir tot l’hoquei vallenc. Ja va ser una altra història, on els nostres van dominar clarament el joc,  creant incomptables ocasions de gol. Molt clares, i comptant fins a 8 pals que haguessin permès marxar en el marcador i acabar amb una victòria clara. Però no va ser així, i l’equip tot i poder matar el partit quan es trobava amb 3-4 a favor, va veure com en una de les poques arribades riudomenques, rebia el 4-4 a 2 minuts del final del partit. Tot seguit, l’àrbitre regalava un penal als locals i Isaac Roig va lluir-se aturant-lo de forma magistral, anticipant amb sang freda la direcció de llençament del davanter rival. 

El final del partit va ser encara més emocionant, amb un Riudoms llençat a l’atac, amb canvi de porter per un jugador i amb la seva porteria buida. Els vallencs no van encertar el tir llunyà, i encara es va poder veure un contraatac a favor dels locals, que va acabar amb falta en atac. La 10a que otorgava la última opció a Aleix Cid per intentar transformar la falta directa. Com no, seguint la tendència del partit, la falta va estavellar-se al pal, acabant el partit en taules. No sense polèmica final, ja que el porter va empènyer la porteria en direcció al davanter vallenc, fet que es punible amb targeta blava i falta directa. 

L’equip finalitza entre els quatre primers classificats, i accedeix a la segona fase, on s’emporten els punts aconseguits amb el rivals que l’acompanyen. En aquests cas, el Reus, Andorra i Lleida. L’equip va ser capaç de guanyar 2 dels 3 partits amb aquests rivals, així que accedeix a la següent fase amb 6 punts.

Així es comença la següent fase:

Reus 9

Igualada 9

Valls 6

Sitges 4

Monjos 4

Andorra 3

Lleida 0

Congres 0

Els partits que hauran de jugar els vallencs són Igualada, Sitges, Monjos i Congrés.

On el primer classificat ascendeix de forma directa a Nacional Catalana, i del 2n al 5è jugaran un Play-off d’ascens amb els 4 de l’altre grup. Intentant superar dues eliminatòries per aconseguir una de les dues places restants per ascendir a Nacional Catalana.

Aquí pots veure el partit sencer al nostre canal de Youtube