Resum del partit jugat al Reus Deportiu, on l’equip va perdre per 3 gols a 1.

Reus Deportiu 3-1 HC Valls

Van jugar: Mario Ortoneda (P), Gerard Pujol, Xavi Díez (1), Imad El Hamdaoui, Arnau Sabaté, Jordi Saldaña, Aleix Cid, Àxel Claesen.

Data marcada en el calendari desde la represa de les competicions. Partit a la històrica pista del Reus Deportiu per jugar davant un rival directe per la part alta de la classificació. Els dos equips comptaven els partits per victòria abans de començar el matx. Els vallencs tenen la baixa per lesió d’Aleix Català, que va patir una rotura fibirilar en un entrenament setmanal.

El Reus Deportiu va sortir en tromba amb una pressió molt agressiva i prenia la iniciativa del partit desde ben aviat, però els vallencs en la primera aproximació al segon minut van marcar en un magnífic contraatac finalitzat per Xavi Díez. 

Els reusencs no tardarien en empatar mitjançant una bona acció personal de Pol Cabré. En tota la primera part els locals van portar la batuta, i als vallencs se li va ennuegar una mica la pressió asfixiant dels ganxets, que tanmateix no aconseguia traduir aquesta superioritat amb possessió de bola en ocasions clares de gol.

Així doncs, s’arribaria a la mitja part amb un Valls amb poca bola, però sense patir massa en defensa. En la represa els visitants van sortir amb les idees més clares i la bola els hi durava bastant més, aconseguint poques però ocasions amb molta claredat. L’efectivitat en bola aturada va ser l’autèntica llàstima en aquest matx, ja que l’equip va desaprofitar dos faltes directes i un penal. 

Els reusencs van aconseguir marcar un gol amb un xut exterior desviat a manca de 10 minuts per a la fi. I els vallencs van tenir les seves opcions, però a manca de poc més de dos minuts per acabar el matx Aleix Cid estavellava una bola al pal quan ja es colava a la porteria reusenca. La blava a Xavi Díez va fer que l’equip jugués en inferioritat els últims dos minuts de partit i els reusencs aconseguirien marcar el definitiu 3-1 a només tres segons del final.

El proper partit serà dissabte a les 18:00h al Vilar. En el primer partit on hi podrà haver públic després d’haver passat la pandèmia. Esperem retrobar un Vilar que marxi content vora les 20h per l’actuació de l’equip contra el Bell-lloc.

Aquí pots veure el partit sencer