L’Aleix Cid va fer un recital aconseguint 4 gols i quallant un gran partit.

HC Valls 11-5 CP Bell-lloc

Van jugar: Mario Ortoneda (P), Gerard Pujol, Aleix Cid (4), Xavi Díez (2), Àxel Claesen (2), Imad El Hamdaoui (1), Arnau Sabaté (2), Pere Roig, Jordi Antolí i Isaac Roig (1)

Mira els gols del partit que va jugar l’equip davant el Bell-lloc

L’equip venia de perdre la setmana anterior davant el Reus malgrat fer un bon partit, i el dubte era veure com havia encaixat això el grup.

Desde un inici els vallencs van atropellar els visitants. Amb un parcial de 4-0 en el primer tram de partit ja van declarar les seves intencions.

Hoquei ofensiu, amb la defensa alta i prenent la iniciativa als visitants en tot moment. Es van veure moments de molt bon hoquei damunt la pista del Vilar. Els 35 aficionats permesos per aforament en restriccions van veure les delícies protagonitzades pels jugadors locals.

També van poder veure el debut de 3 homes de categories inferiors. Pere Roig i Jordi Antolí del Tercera Catalana i el porter juvenil Isaac Roig. Tots ells disputant més de 10 minuts.

Malgrat patir baixes importants per l’equip, com la de Jordi Saldaña, Aleix Català i el porter Pau Fernández, l’equip va estar impecable i va mostrar el seu millor nivell.

El proper partit serà a la pista del Juneda, després de Setmana Santa.