Aquí pot veure tot els gols del partit

CH Juneda 4-3 HC Valls

Van jugar: Mario Ortoneda (P), Xavi Díez (2), Gerard Pujol, Arnau Sabaté, Imad El Hamdaoui (1), Aleix Cid, Pere Roig, Jordi Antolí i Isaac Roig (P).

L’equip es desplaçava a la complicada pista del Juneda, en diumenge a la tarda. Ho feia amb 4 baixes, Jordi Saldaña i Pau Fernández per sanció, Aleix Català per lesió i Àxel Claesen per ser contacte estret d’un cas positiu de covid.

Mira el resum complet amb les ocasions més clares, els gols i la bola aturada.

Tot i així suplien les baixes jugadors del segon equip, Pere Roig, Jordi Antolí i Isaac Roig. Els instants inicials van ser trabats sense un dominador clar en el joc. Però ben aviat els vallencs van anar trobant-se i es van fer amos del partit en el gruix de la primera meitat. Tot i avançar-se en el marcador i ser dominadors, els vallencs no van poder traduïr-ho en més gols i posar terra de per mig. Això va fer que el partit s’anés complicant i va acabar la primera meitat amb un últim tram sent clarament inferiors, i amb moltes ocasions de l’equip local en contraatac.

En la segona part l’equip va seguir sense trobar-se i va anar sempre a remolc, sense poder fer el seu joc fluid en atac. Sempre enllaçant errors en passades o trobant-se un equip amb molt contacte físic i alhora poc castigat pel colegiat del partit.

Tot i les males sensacions en el joc, l’equip va saber competir molt bé fins al final, i va tenir ocasions per emportar-se algún punt cap a Valls, però la bola aturada no va ser aprofitada, ni tampoc la superioritat numèrica en els últims segons del partit.

Aquest proper cap de setmana l’equip descansa i no jugarà fins el següent, que rebrà l’Andorra en un partit trascendental per les opcions de mirar cap amunt per als vallencs. Això si, ja ho farà havent recuperat les 4 baixes.

Pots reviure el partit complet al nostre canal de Youtube