L’equip celebra l’últim gol de l’Aleix Català a manca de menys d’un segon pel final

Fes click aquí per veure les fotos del partit

HC Valls 4-2 Andorra HC

Van jugar: Mario Ortoneda (P), Gerard Pujol (C), Imad El Hamdaoui (1), Xavi Díez (1), Aleix Cid (1), Àxel Claesen, Aleix Català (1), Pere Roig, Jordi Antolí i Isaac Roig (P).

La pressió d’haver de puntuar per accedir a la fase d’ascens i fer-ho amb el major de punts possibles. Partit davant d’un segon classificat en un molt bon estat de forma, 10 dies confinats sense entrenar, jugadors sancionats, un jugador fent el Ramadà, un jugador sortit fa molt poc d’una lesió i amb només un entrenament per provar-se de la seva lesió, un jugador confinat sense poder venir al partit i un llarg etcètera de pedres molt grans en el camí. Però res d’això va poder aiguar la festa als vallencs.
Van fer una autèntica exhibició d’esforç físic i mental durant tot el partit. L’Andorra es va avançar en el marcador per dues vegades, però els vallencs lluny de rendir-se i caure en les excuses per deixar-se anar, va seguir remant i picant pedra durant tot el partit, per acabar aconseguint una de les victòries més difícils per les circumstàncies. A nivell d’hoquei l’equip no va poder mantenir el seu nivell de joc habitual, cosa normal degut a haver d’estar 10 dies a casa sense poder fer absolutament res, però li va servir per portar la iniciativa del partit i ser superior a nivell general. Aquesta victòria classifica matemàticament a l’equip per la següent fase, el que fa que com a mínim l’equip gaudeixi de jugar a 1a catalana com a tercer any consectiu la temporada vinent. Cosa que feia molt molt anys que no passava. Tothom pensa en el possible ascens, i no es pensa en donar-li valor a això. Aquí es pot veure com està millorant aquest petit gran club a través de les temporades.

Reviu el partit sencer disputat per l’equip davant l’Andorra.