L’HC Valls fa passos ferms cada temporada obstinat a seguir creixent. Aquesta temporada l’equip torna a tenir com a objectiu l’ascens a la màxima categoria catalana. La Nacional Catalana.

L’any passat ja es va jugar el Play-off d’ascens, pero l’equip va caure a semi-finals.

En aquest curs hi ha pocs canvis. L’Arnau Sabaté és baixa respecte la temporada anterior, i el seu lloc l’ocuparà algú de la base, que puja per baix. En els partits que van haver-hi baixes, el Jordi Antolí, de 3ª Catalana, ja va disputar de força minuts i n’és el més ben posicionat.

Tot i així si que hi ha una novetat, i és el fitxatge d’un nou porter, l’Arnau Serra. Provinent del CP Calafell, encara categoria júnior, però ja amb el cartell per estar al primer equip sènior.

L’Arnau és un porter esquerrà amb molt bones habilitats tècniques.

L’Arnau va formar part com a tercer porter de la selecció espanyola sub-17 ara fa dues temporades. Amb el Calafell ha compartit força entrenaments amb l’equip d’OKLliga. És un porter amb molta envergadura, molt flexible, tàcticament molt intel·ligent i amb moltes ganes de crèixer en el món de l’hoquei.

La seva arribada no suposa cap baixa per l’equip, ja que el Pau i el Mario seguiran amb l’equip i competiran els tres per donar el màxim rendiment a l’equip i aconseguir fites històriques per al club.

Pel que fa a la preparació l’equip ja fa setmanes que treballa, i fins i tot ja ha jugat 2 amistosos. Un davant el CH Vila-seca de Nacional Catalana, que va acabar amb derrota per 8-7, i l’altre contra el CH Mollerussa de 2ª Catalana, al qual va vencer per 3-2.

Vídeo resum que TAC12 va fer del primer amistós de la temporada

L’equip debuta en el seu primer partit de lliga, el dissabte 25 a casa davant el Sant Cugat.