HC Valls B vs Reus Deportiu C

Van jugar: Arnau Bosch (P), Fraol Poblet, Cinta Rubio, Maria Parejo, Jan Trilla i Berta Cobo.

El Benjamí B tornava a la competició després de molt de temps. Només va arribar a jugar contra el Benjamí A en aquesta nova i extranya temporada 20/21. Tot just després d’haver jugat es van aturar totes les competicions i no es va poder tastar el jugar contra algun altre equip de la província.

Així doncs feia més d’un any que no es podia viure aquesta emoció de jugar un partit, a més, acompanyats dels pares. L’escenari era ideal, ja que era el tercer partit que es jugava a la pista del Vilar en diumenge. I l’ambient era espectacular, allò que tant trobàvem a faltar.

Veure la gent del club i animar-nos entre els equips. El partit va ser molt bo per als jugadors de l’equip, que a nivell de joc va demostrar bona assimilació de conceptes entrenats. Com la conducció de bola, el patí i buscar els companys en espais allunyats.

Tot i aconseguir marcar només un gol, els jugadors vallencs van gaudir de bones ocasions de gol. I també tot i rebre bastants gols, la sensació de poder recuperar boles patinant era bona. Per tant, la diferència va ser en la execució de les ocasions.

Els jugadors de l’equip marxen contents pel que van viure damunt la pista, i en cap moment van deixar d’intentar fer el millor que sabien, tot i rebre més gols que els marcats. Seguim coleccionant aprenentatges.

Partit del Benjamí B contra el Reus Deportiu C