Hem arribat al final de les competicions en les primeres fases. Ara comencen partits amb altres equips. En alguns casos com el 1r equip, on es jugaran les seves opcions d’intentar ascendir de categoria, i en d’altres casos seran purament formatius, com el cas del 3a, juvenil, infantil i aleví.

El Tercera jugarà aquest proper cap de setmana l’últim partit de la temporada davant el CP Calafell. Amb ganes però d’organitzar algún amistòs per tancar la temporada amb més bon sabor de boca, ja que l’equip només ha pogut disputar 4 partits fins al dia d’avui, ja que entre confinaments i aturades de competició ha sigut clarament l’equip més perjudicat del club en aquest sentit.

El juvenil es troba en la mateixa situació que el Tercera. Però els seus integrants són els jugadors infantils i han pogut jugar més minuts. L’Isaac, el porter juvenil, també ha sigut un dels grans perjudicats d’aquest any tan extrany, i només ha pogut jugar 5 partits sencers aquesta temporada, un d’ells amb 1a Catalana.

En aquesta següent fase l’equip disputarà els seus partits davant el CH Claret i HC Ripoll a casa, i haurà de visitar l’Andorra HC i el HC Castellar.

El primer partit ja serà aquest proper dissabte davant del Claret, al Vilar a les 16:30h de la tarda.

Els partits del Juvenil

Pel que fa als infantils també seran 4 els partits en aquesta segona fase. Amb dos partits al Vilar i dos a domicili. Calafell i La Garriga visitaràn Valls, i haurem de fer desplaçaments a Vila-sana aquest proper diumenge, i anar fins a Manlleu per jugar contra un dels clubs punters de Catalunya.

Els partits de l’Infantil en aquesta 2a fase

Els Alevins també tenen nous equips, i diferents amb els que mai s’han enfrontat, i vistirant pistes a les que mai han jugat. Sabadell i La Salle Bonanova seran aquest territoris nous a explorar i disfrutar. I Farners i Sant Celoni vindran a Valls per descobrir casa nostra.

Els partits dels alevins en aquesta segona fase.

Malgrat ser un any molt complicat, amb molts entrebancs, amb moltes combinacions i gestions que no es veuen, el club es manté satisfet en la seva línea. Veient disfrutar cada cap de setmana com juguen els nostres jugadors, i recordant que fa un any enrere, estavem molt pitjor. Ara, podem disfrutar de les meravelloses vivències que ens deixa el nostre esport, i el nostre club.

Salut i hoquei