Probablement sigui la temporada més incerta per la situació actual que es viu arreu del món. Però també en la que més sensació de club assentat tenim.

Aquest any comptem amb dos equips sèniors. El 1a Catalana on l’objectiu és mirar cap a dalt, amb un autèntic equipàs (probablement la millor plantilla de la història del club). I on aquest any també comptem amb el 3a Catalana, on no ens posem límits i veurem autèntics partidassos d’hoquei pels jugadors que tenim.

La base del club compta amb una salut de ferro, on tenim equip en totes les categories menys en una, Júnior. El club es conegut per la seva filosofia de formació focalitzada en l’ensenyança comprensiva de l’esport a través de descobriment guiat. On el jugador és l’autèntic protagonista en les sessions, i on es fomenta la intel·ligència tàctica i la creativitat. Per damunt de tot es pondera el comportament i el ser bones persones.

A banda el club s’enorgulleix de ser el primer de la província en tenir, hoquei extraescolar, hoquei femení i hoquei adaptat en la seva estructura de club. Un autèntic luxe, que es recolza amb molta passió i hores de feina per dur a terme aquestes activitats en les que creiem fermament.

El sentiment de pertinença és per nosaltres un punt molt important en la nostra manera d’entendre l’esport. Crear records, lligams on quan mirem enrere ens aporti emocions positives. Opinem que els resultats no són el que ens aporten aquestes emocions, sinó les experiències viscudes amb la gent que s’estima el club tan com nosaltres ho fem. Esdeveniments com la calçotada, el dinar de Nadal, el Tió, tornejos, l’hoquei per a pares, i un llarg etcètera fa que sempre estiguem lligats emocionalment amb l’HC Valls.

Aquí et deixem la presentació on pots trobar la temporada que ens espera:

Som-hi Valls!