El lloc web de l’HC Valls queda inaugurat amb el domini hoqueivalls.com

Aquest dissabte 4 d’abril de 2020 inaugurem el nou lloc web de l’HC Valls. Un portal on podràs estar informat de les novetats del club i a més també hi ha un contingut fixe on queden explícits els valors del club.

Desde la part d’Història, a les fotografies, les pàgines de cada equip, així com les cròniques dels partits setmanals o fins i tot els partits grabats. Podràs passar tot el temps que desitgis investigant sobre el club, veient partits, o fent tertúlia. Una secció on anirem penjant continguts sobre educació esportiva, tant tècnico-tàctica com de pedagogia. Podràs comentar i dir la teva.

No ens podem oblidar de la secció on agraïm tot el suport dels col·laboradors que ajuden que aquest projecte segueixi caminant.

Per finalitzar, tenim la secció “Botiga” on encara estem treballant per a que puguis comprar tot el merchandising que disposem de l’HC Valls.

El disseny responsive fa que puguis accedir al lloc web desde qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil, tableta o ordinador. Esperem que t’agradi, i sobretot hi entris molt sovint. Ja et pots posar hoqueivalls.com a les teves adreces preferides.